Riasztórendszerek/Távfelügyelet

A riasztórendszerek a legalapvetőbb elektronikus védelmi rendszerek. Érzékelők széles választéka áll rendelkezésre, hogy biztonságossá tegye otthonát kül- és beltéren egyaránt. A vezetékes vagy vezeték nélküli riasztórendszerek sms vagy telefonos értesítés segítségével azonnal értesülhet az otthonát ért fenyegetésekről, és a legismertebb távfelügyeleti szolgáltatóknak köszönhetően azonnal reagálhat a világ bármely pontjáról.

Csak a legismertebb és legmegbízhatóbb riasztórendszereket telepítjük. Kivitelezési munkáinkra garanciát vállalunk, mind műszakilag, mind esztétikailag. Tervezze meg velünk riasztórendszerét! Amennyiben még nem biztos benne, hogy milyen riasztórendszert szeretne, lépjen velünk kapcsolatba, kérje kollégáink segítségét!

Kérje ajánlatunkat még ma!

Unja már, hogy turkálnak a zsebében, amikor árajánlatokat kér? Mi nem azt kérdezzük, mennyi pénze van, vagy mennyit szeretne költeni. Minket csak az érdekel, milyen termékünk vagy szolgáltatásunk keltette fel érdeklődését, vagy mi az, amit megálmodott. A többi már a mi feladatunk, hogy a lehető legjobb személyre szabott szolgáltatást kapja, és mindezt a lehető legkedvezőbb áron valósítsuk meg. Kérje bátran ajánlatunkat még ma, és szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel!