Megfigyelőrendszerek

A technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre inkább elterjednek a komoly kép- és hangminőséggel ellátott megfigyelő eszközök. Cégünk fő erőssége, hogy a felhasználói igényekre építve megkeresse, beszerezze, majd kitelepítse a világpiacon kapható legkorszerűbb és legjobb minőségű ilyen termékeket. Mindezt megfizethető, versenyképes árakon. Legyen szó analóg vagy IP rendszerről, a mai kornak megfelelően mind rendelkeznek távoli hozzáféréssel, akár okostelefonon vagy tableten keresztül is.

Hagyományos analóg megfigyelőrendszerek

Az analóg megfigyelőrendszerek évtizedek óta a biztonságtechnika egyik alappillére.

Rendkívül kedvező ára és könnyű szerelhetősége mellett a kimagasló eszköz választék miatt ez a legelterjedtebb megfigyelőrendszer.

Fő hátránya, hogy a viszonylag alacsony képminősége miatt a rögzített események nem használhatóak megfelelően (pl. nem felismerhetőek az arcok).

Természetesen magasabb árfekvésben analóg rendszerekből is elérhető a kiváló képminőség (HD/Full HD), viszont itt már érdemes elgondolkozni az innovatív, hálózati (IP) alapú megfigyelőrendszereken.

Hálózati IP megfigyelőrendszerek

Igaz, hogy a hálózati (IP) alapú megfigyelőrendszerek évek óta jelen vannak a biztonságtechnikai piacon, viszont az eddigi magas áraik miatt nem voltak még elterjedtek. Mára szerencsére a technológiai fejlesztéseknek, és az árak tartós csökkenésének hatására már a mindennapjaink részévé váltak.

Ezen rendszerek egyik legnagyobb előnye a magas felbontás (HD/Full HD), ami például lehetővé teszi a jóval könnyebb arcfelismerést és a jó minőségű nagyítást a már rögzített felvételeken is. További előnye a könnyű szerelhetőség, ami magában foglalja a vezeték nélküli megoldásokat. Hiába tűnik drágábbnak egy vezeték nélküli rendszer, ha nem kell a kábelezés miatt újravésni a falakat, akár még sokkal költséghatékonyabbak is lehetünk, nem beszélve az esztétikai előnyökről.

Tervezzük meg együtt megfigyelőrendszerét! Kérje árajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat még ma!

Unja már, hogy turkálnak a zsebében, amikor árajánlatokat kér? Mi nem azt kérdezzük, mennyi pénze van, vagy mennyit szeretne költeni. Minket csak az érdekel, milyen termékünk vagy szolgáltatásunk keltette fel érdeklődését, vagy mi az, amit megálmodott. A többi már a mi feladatunk, hogy a lehető legjobb személyre szabott szolgáltatást kapja, és mindezt a lehető legkedvezőbb áron valósítsuk meg. Kérje bátran ajánlatunkat még ma, és szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel!

ANALOG CAMERA D1
IP CAMERA (1080p)

A kép csak illusztráció, mely arra szolgál, hogy az analóg- és a HD kamera felbontása közötti különbséget szemléltesse.